Seizoen 2017

Het jaar 2016 ligt inmiddels al weer achter ons en was voor de club een jaar met veel activiteiten en veranderingen binnen de club.

Sjaak Hofstra heeft zijn tweede termijn als voorzitter overgedragen, mede door zijn grote bijdrage zijn we als club zo gezond en welvarend als we nu zijn. Aan Peter Bos nu de, niet eenvoudige, taak dit voort te zetten.
Adri van Iperen heeft als instructeur afscheid van ons genomen, velen hebben aan hem zijn brevet te danken! Wij zijn enorm blij met zijn jarenlange inzet voor de club.

Voor het komend seizoen zijn er weer tal van activiteiten gepland. De eerste, het bezoek aan het KNMI, hebben we inmiddels achter de rug. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Meer volgt...
Dat we actief zijn is duidelijk! We hebben geen "ingeslapen" club, iets waar we heel blij mee mogen zijn!

Hoogtepunten in 2016 zijn uiteraard ook de vorderingen van onze vliegers in opleiding, waarvan er een zijn brevet heeft gehaald, en de aanmelding van nieuwe leden.

Voor dit jaar staan er weer een aantal dingen in de planning, waaronder excursie(s) en een vliegtocht met onze hele vloot.

We gaan er weer een geweldig jaar van maken!